28.11.2007

Siskoa tapaamaan!Ihmiseni hyörivät ja hössöttävät joka päivä enemmän ja puhuvat vievänsä minut läheiseen varastoon - jonne tulee kuulemma ainakin yksi sisareni! Paikalla on myös noin kolmesataa muuta koiraa joten voisi sanoa, että viikonloppuna on tiedossa napakat varastobileet!

Paikalla on muutama tärkeämpi ihminen jotka seuraavat meitsiä (kuten meitä kaikkia). Lisäksi he jakelevat jonkinlaisia "palkintoja", toivottavasti tämä tarkoittaa vaikkapa makupaloja! Päiväohjelmaan kuuluu ilmeisesti nukkumista, syömistä ja juomista, pyllyjen haistelua, yleistä koiraverkoston kasvattamista, piirissä hölkkäämistä ja pöydällä seisomista (jolloin meitsiä ilmeisesti yritettään kähmiä, mikä on tietenkin aina mukavaa).

Miksikö meitsi sinne sitten menee? Ensinnäkin ohjelma vaikuttaa hyvältä. Kukapa sanoisi ei pyllyjen haistelulle tai nukkumiselle! Lisäksi kasvattajani (se ihminen varhaisilta viikoiltani) pyysi ihmisiäni viemään minut pentuna ainakin pariin tilaisuuteen. Saa nähdä tuleeko tästä minkäänlainen tapa. Jos meitsi tykkää näistä bileistä niin eikun pari jäniksenpapanaa poskeen ja kehään vaikka joka kuukausi!

(Kuvassa ylimpänä minä ja sisko, jota pääsen tapaamaan, ruskealaikukkaan takin koristamana kuvan keskellä.)

Ei kommentteja: