10.2.2010

Olen selkä!

Hau, hau, I'm back!


Paljon on vettä virrannut Vantaankoskessa sitten edellisen päivityksen. Entinen naapurini jopa epäili minun menettäneen kirjoittamisen lahjani, ja sainkin tauosta maata vavisuttavat haukut. Elämä on ollut yllättävää ja kuten kaikilla lahjakkailta mäyräkoirilta – mukaanlukien minulta – yllätykset saattavat turmella luovuuden. Mihinkään apatiaan en suinkaan ole päätynyt, mutta myönnettävä on että olin täysi penikka edellisen postauksen aikoihin! Siksipä päätin jatkaa hieman sivistyneemmillä aiheilla tästä eteenpäin. Katsokaa vaikka.

3 kommenttia:

nev kirjoitti...

ah, ihanaa! paluutasi on odotettu <3

Arttu kirjoitti...

Sun oli aika palata, koska täällä olen odotellut, syntynyt ja kasvanut aikuiseksi viime postauksesi jälkeen, joten siitä on tosi kauan aikaa! Ollaan samassa kuosissa näemmä, ja sehän ilahduttaa silmää :)
Terv. Arttu

Arttu ja Teija kirjoitti...

Hei ihanainen Impi-lapsoseni! Emäntä on hieman laiskasti ollut viime aikoina netissä (on muka jotain kiireitä nykyään) ja vasta nyt kertoi, että sinulla on täällä oma sivu jota on seurannut jo vähän aikaa. Alkoi höpöttää jotain paluustasi, jota en voinut olla kuulematta.

No minäpä käskin samantein kirjoittelemaan sinulle terveisiä täältä isukilta. Sinusta on näämmä tullut jo iso neiti ja kaikenlaista olet jo kokenut. Ilahdutti suuresti kun huomasin, että metsäveri se virtaa sinussakin. Isänsä tyttö... No mutta suuremmitta puheitta hauskaa kevään odotusta sinulle ja koko kotiväellesi.

P.S. Oma emäntänikin on rustannut meidän koko sakille sivut tänne netiin. Toivotan sinut tervetulleeksi kurkkimaan hieman isä-papankin kuulumisia. Halutessasi voimme kurkoa umpeen sukupolvien välistä kuilua vaikka sähköpostitse. Tiedot meistä löytyvät oheisen linkin takaa.